Подхранваща терапия за ръце

Подхранващата терапия включва нежен пилинг на ръцете, маска с топли ръкавички, масаж с подхранващи масла и финиш - специален регенериращ крем.

Поддръжка на ноктопластика + обикновен лак - френски

Оформяне на нокътната плочка, почистване на кутикулата,поддръжка на ноктопластиката (до два счупени нокътя) , лакиране на обикновен лак с френска лента, поставяне на масло за кожички, завършек - крем за ръце.

Поддръжка на ноктопластика + обикновен лак

Оформяне на нокътната плочка, почистване на кутикулата,поддръжка на ноктопластиката (до два счупени нокътя) , лакиране в един цвят с обикновен лак, поставяне на масло за кожички, завършек - крем за ръце.

Удължаване на маникюра + обикновен лак - френски

ВКЛЮЧВА: Оформяне на нокътната плочка, почистване на кутикулата, удължаване на ноктите (гел/удължители/ дипинг система), лакиране на обикновен лак с френска лента, поставяне на масло за кожички, завършек - крем за ръце.

Удължаване на маникюра + обикновен лак

ВКЛЮЧВА: Оформяне на нокътната плочка, почистване на кутикулата, удължаване на ноктите (гел/удължители/ дипинг система), лакиране в един цвят с обикновен лак, поставяне на масло за кожички, завършек - крем за ръце.

Маникюр

ВКЛЮЧВА: Оформяне на нокътната плочка, почистване на кутикули, нанасяне на подхранващо масло за кожички, завършек крем и нежен масаж.

Класически маникюр

ВКЛЮЧВА: Оформяне на нокътната плочка, почистване на кутикулата, лакиране в един цвят, пръскане на изсушител, поставяне на масло за кожички, завършек - крем за ръце и нежен масаж.

Класически френски маникюр

ВКЛЮЧВА: Оформяне на нокътната плочка, почистване на кутикулата, лакиране с френска лента, пръскане на изсушител, поставяне на масло за кожички, завършек - крем за ръце и нежен масаж.

Гел лак маникюр

ВКЛЮЧВА: Оформяне на нокътната плочка, почистване на кутикулата, лакиране с гел лак в един цвят, поставяне на масло за кожички, завършек - крем за ръце и нежен масаж.

Гел лак маникюр- френски

ВКЛЮЧВА: Оформяне на нокътната плочка, почистване на кутикулата, лакиране с гел лак и френска лента, поставяне на масло за кожички, завършек - крем за ръце и нежен масаж.

BES NAILS декорация на нокът

В зависимост от сложността.

Премахване на гел лак

Премахване на стария гел лак.

Удължаване на маникюра + гел лак

ВКЛЮЧВА: Оформяне на нокътната плочка, почистване на кутикулата, удължаване на ноктите (гел/удължители/ дипинг система), лакиране в един цвят с гел лак, поставяне на масло за кожички, завършек - крем за ръце.

Удължаване на маникюра + гел лак - френски

ВКЛЮЧВА: Оформяне на нокътната плочка, почистване на кутикулата, удължаване на ноктите ( гел/удължители/ дипинг система), лакиране с гел лак - френски, поставяне на масло за кожички, завършек - крем за ръце.

Поддръжка на ноктопластика + гел лак

Оформяне на нокътната плочка, почистване на кутикулата,поддръжка на ноктопластиката (до два счупени нокътя) , лакиране в един цвят с гел лак, поставяне на масло за кожички, завършек - крем за ръце.

Поддръжка на ноктопластика + гел лак френски

Оформяне на нокътната плочка, почистване на кутикулата,поддръжка на ноктопластиката (до два счупени нокътя) , гел лак - френски маникюр, поставяне на масло за кожички, завършек - крем за ръце.

Изграждане на нокът с гел

Изграждане на един нокът.

Заздравяване на естествени нокти с гел или дипинг система

Поставяне на гел върху естествени нокти + маникюр (оформане на нокътна плочка, изрязване на кутикули)

Сваляне на ноктопластика

Прецизно и внимателно премахване на ноктопластиката. Оформяне на ноктите + поставяне на подхранващо масло + приятен масаж с ароматен крем за ръце .

Нежен BES масаж на ръце

Масажът стимулира кръвообръщението, отнема натрупалата се умора. Усещането е приятно и релаксиращо. Кожата на ръцете е подхранена и ухаеща прекрасно. Масажът е страхотна добавка към маникюра, но може да бъде приложен и като отделна процедура.

Нежен пилинг

Добавянето на пилинг към маникюра ще направи ръцете ви по-гладки, нежни и ухаещи неустоимо. Може да бъде приложен и като отделна процедура за по-гладки и меки ръчички.

Парафинова терапия

Парафиновата терапия за ръце създава приятното чувство на свежест и подмладяване на кожата. Дълбоко подхранваща, изглаждаща терапия. Прави кожата копринено мека и гладка, нокътната плочка-здрава.

Парафинова терапия + маникюр

Парафиновата терапия за ръце създава приятното чувство на свежест и подмладяване на кожата. Дълбоко подхранваща, изглаждаща терапия. Прави кожата копринено мека и гладка, нокътната плочка-здрава. Маникюр-оформяне на нокътната плочка, изрязване на кутикулата.